Hårtransplantation

For en læge er den største udfordring under hårtransplantation at begrænse proceduretiden, og dermed sikre maksimal patientkomfort.
Undervejs i den præcisionsprægede og langvarige procedure kan flere uforudsigelige faktorer forekomme, såsom for megen blødning, allerede implanterede hårfollikler ’popper’ op igen, implantater ødelægges osv., hvilket både kan ændre den planlagte timing og give et mindre naturligt og ensartet æstetisk resultat.

Laserassisteret hårtransplantation
Her kan DEKA Tricoscan fraktioneringsscanningssystem med laserassistance komme ind i billedet. I kombination med enten SmartXide Touch (laseren til venstre) eller SmartXide2 (laseren til højre) forenkler det implantatfasen, øger procedurens hastighed med en mindre indsats fra kirurgen og forkorter samlet set proceduren med mere end en tredjedel.

Hvordan virker det?
CO2-laseren fjerner varierende dybder af dermal-epidermal væv, hvilket letter follikelindføringen. Samtidig forbliver det underliggende væv uændret og sikrer dermed den korrekte transplantation af den nye hårfollikel. Det mikrohul, der opnås via Tricoscan-scanningen, betyder desuden, at der kræves et lavere tryk fra kirurgen og en reduktion af de skader den traditionelle nål kan forårsage.
Brug af Tricoscan producerer overfladisk fraktioneret ablation med større præcision og muliggør hurtigere, sammenhængende og lineær transplantation.

Læs mere om Tricoscan håndstykket og laseren:

hårtransplantation
hårtransplantation

Det kan være svært at vælge

Vi hjælper gerne med rådgivning til, hvordan du kan optimere dit forretningspotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine muligheder: Tlf. 3133 4660.