Anti-aging og rynker

Fysiologisk aldring af huden er en kompleks biologisk proces, som naturligt og uundgåeligt påvirker alle funktioner, organer og væv i menneskekroppen, herunder huden, i form af anti-aging og rynker. Men processen fremskyndes af eksterne miljøfaktorer som ultraviolette stråler, røg, alkohol, forurening osv. Den kliniske virkning omfatter udtynding og gennemsigtighed af huden, rynker, ujævn farvning, pigment- og vaskulære mærker og uregelmæssigheder i hudoverfladen.

Gennem årene er udviklet forskellige kosmetisk dermatologiske teknologier til behandling af rynker, post-acne ar og pigmentmæssige ændringer. I de senere år har der i stigende grad været fokus på mindre invasive systemer og metoder designet til at imødekomme patienternes ønske om at kunne fortsætte deres arbejde og sociale aktiviteter uden afbrydelse.

I den sammenhæng har DEKA opfundet laser- og lyssystemer, der tilbyder alsidige behandlinger med kort restitutionstid, og som kan skræddersyes til de enkelte patienters specifikke krav.

Læs mere om de enkelte lasere til anti-aging og rynker:

Anti-aging
Anti-aging
Luxea
Red Touch
Minisilk FT
Motus AY
SmartXide2
SmartXide Punto
DuoGlide
Glide

Det kan være svært at vælge

Vi hjælper gerne med rådgivning til, hvordan du kan optimere dit forretningspotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine muligheder: Tlf. 3133 4660.