Anti-aging og rynker

Fysiologisk aldring af huden er en kompleks biologisk proces, som naturligt og uundgåeligt påvirker alle funktioner, organer og væv i menneskekroppen, herunder huden, i form af anti-aging og rynker. Men processen fremskyndes af eksterne miljøfaktorer som ultraviolette stråler, røg, alkohol, forurening osv. Den kliniske virkning omfatter udtynding og gennemsigtighed af huden, rynker, ujævn farvning, pigment- og vaskulære mærker og uregelmæssigheder i hudoverfladen.

Gennem årene er udviklet forskellige kosmetisk dermatologiske teknologier til behandling af rynker, post-acne ar og pigmentmæssige ændringer. I de senere år har der i stigende grad været fokus på mindre invasive systemer og metoder designet til at imødekomme patienternes ønske om at kunne fortsætte deres arbejde og sociale aktiviteter uden afbrydelse.

I den sammenhæng har DEKA opfundet laser- og lyssystemer, der tilbyder alsidige behandlinger med kort restitutionstid, og som kan skræddersyes til de enkelte patienters specifikke krav.

Læs mere om de enkelte lasere til anti-aging og rynker:

Anti-aging
Anti-aging

Det kan være svært at vælge

Vi hjælper gerne med rådgivning til, hvordan du kan optimere dit forretningspotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine muligheder: Tlf. 3133 4660.