Psoriasis og vitiligo

MEL@308 (Monochromatic Excimer Light @ 308nm) er DEKAs innovative monokromatiske excimer lyskilde. Det er den nyeste laser inden for behandling af psoriasis og vitiligo, udnytter den mest effektive bølgelængde og tilbyder mange fordele i forhold til tilsvarende behandlinger med andre excimerlasere. Faktisk er det muligt selektivt at behandle læsioner med MEL@308nm laser, selv om de er store, på kun få sekunder uden at involvere den sunde hud.

Den samlede bestråling reduceres til et minimum, hvilket kombinerer de terapeutiske fordele ved denne bølgelængde med sikkerhed for begrænset udsættelse for ultraviolette stråler. Et par ugers behandling eliminerer symptomer i flere måneder. Behandlingen er smertefri og uden indflydelse på patientens arbejdsmæssige og sociale aktiviteter.

Psoriasis er kronisk, tilbagefaldende, ikke-smitsom dermatose med en uforudsigelig udvikling, som normalt karakteriseres af runde erythematøse desquamative områder på albuer, knæ, hovedbund, håndflader, fodsåler og til tider hele kroppen. Det forekommer i 2-3% af befolkningen og påvirker begge køn i alle aldre.

Vitiligo er en pigmenteringsforstyrrelse i form af depigmenterede områder, der mangler hudmelanin. Vitiligo har ofte uregelmæssige, veldefinerede grænser uden atrofi eller hyperkeratose. Vitiligo rammer 1-2% af befolkningen i alle aldre og begge køn.

Læs mere om de enkelte lasere her:

psoriasis

Det kan være svært at vælge

Vi hjælper gerne med rådgivning til, hvordan du kan optimere dit forretningspotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine muligheder: Tlf. 3133 4660.