Hårfjerning – lasere til ethvert behov

GM Medical Lasers tilbyder via DEKA en bred vifte af lasere med forskellige bølgelængder, der repræsenterer det nyeste inden for teknologi til hårfjerning: Alexandrite, Diode og Nd:YAG laserkilder samt de specielle pulserende håndstykker UPL (U-formet pulserende) og FT (Full treatment).
Det gør det muligt at optimere behandlingen for alle hud- og hårtyper, samtidig med at vævet beskyttes mod uønskede bivirkninger.

Moveo – en revolution inden for laser hårfjerning

Moveo håndstykket med dets innovative safirhoved, er ’killer applikationen’ inden for medicinsk laser hårfjerning. Moveo reducerer drastisk mængden af ​​energi reflekteret af huden, på grund af hurtig og smidig kontakt med behandlingsområdet ved hjælp af lette cirkulære bevægelser.

Den nye behandlingsteknik, der anvender Moveo teknologien, udnytter varmeakkumulering i hårets kimstruktur på grund af de gentagne passager. Strømindstillingen reduceres, mens frekvensen stiger (normalt 5 Hz), så laserstrålen passerer gennem huden mange gange. Hver passage overfører varme i dybden for at fjerne håret effektivt, hvilket sikrer patientens komfort som aldrig før og samtidig forenkler operatøroplevelsen.

Moveo er tilgængelig til både Motus AX og Motus AY.

Læs mere om Moveo

Se video: Motus AX with Moveo. The Real Revolution in Hair Removal Universe

Læs mere om de enkelte lasere her:

Det kan være svært at vælge

Vi hjælper gerne med rådgivning til, hvordan du kan optimere dit forretningspotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine muligheder: Tlf. 3133 4660.