Hudopstramning

Alle menneskers kollagen bliver gradvist slidt på grund af genetisk arv og miljømæssige faktorer (såsom rygning, alkohol, sollys og forkert livsstil). Tabet af kollagen bliver tydeligt med de første rynker og ændringer i hudens pigment.

Anvendelse af kirurgiske løfte- og fyldstofindsprøjtninger har ofte bivirkninger, da det er en invasiv operation, som normalt kræver anæstesi. Desuden betyder det ofte 1-2 dages hospitalsindlæggelse og en vis restitutionsperiode, ligesom ​​fyldstofferne kan skabe intoleransreaktioner med blå mærker og allergisk dermatitis, abscesser, granulomer og dannelse af mørke mærker.

Hudopstrammende behandling kræver dog i dag ikke nødvendigvis kosmetisk kirurgi eller brug af fyldstoffer. Med sin avancerede laserteknologi kan DEKA stimulere kollagen og dermed opnå ikke-invasiv eller minimalt invasiv opstramning uden bivirkninger.

DEKAs laserportefølje er blandt markedets stærkeste, når det handler om at stimulere endogent kollagen for at genoprette tæthed i huden.

Læs mere om de enkelte lasere her:

Hudopstramning
Hudopstramning

Det kan være svært at vælge

Vi hjælper gerne med rådgivning til, hvordan du kan optimere dit forretningspotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine muligheder: Tlf. 3133 4660.