Kosmetologer

GM Medical Lasers er distributør for udvalgte producenter, som er specialister inden for kosmetisk hudpleje:

Kendetegn for disse producenter er deres dedikation til dermatologi gennem innovativ R&D og et tæt samarbejde med læger og specialister for at skabe effektive og sikre behandlingsmetoder og behandlingsresultater samt maksimal patientsikkerhed. 

Kontakt os for en uforpligtende konsultation om jeres behov og vores forslag til løsninger (kontaktinformation nederst på siden). 

Specialer

Vores to leverandører dækker tilsammen nedenstående dermatolog-specialer. Klik på knapperne og se mere om specialerne og de understøttende produkter.

Vær opmærksom på

Lægemiddelstyrelsen stiller krav til importører og behandlere i forbindelse med medicinske lasere – afhængig af kategori. Er du i tvivl om reglerne, så kontakt os for en snak, så du ikke risikerer at købe udstyr, du ikke må anvende i din klinik. Du kan også læse om emnet på Styrelsen for patientsikkerheds side ‘Sundhedsfaglig vejledning om kosmetisk behandling‘.

Bekendtgørelsen om kosmetisk behandling finder du her: Bekendtgørelse om kosmetisk behandling. Lægemiddelstyrelsens register over importører af medicinsk udstyr finder du her: Liste over registrerede virksomheder.