Service

Fleksibel, kompetent og hurtig service

I GM Medical Lasers samarbejder vi med Nordic Service Group om service af vores medicinske udstyr i hele Skandinavien.

Nordic Service Group er en uafhængig serviceorganisation, der har afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Finland. De er førende inden for deres fagområde og du har som kunde fordel af en samlet, ressourcestærk og fleksibel serviceorganisation, der opererer i hele Norden.

Med mere end 60 medarbejdere, servicerer Nordic Service Group laboratorie- og medicinsk udstyr for private og offentlige virksomheder. De reparerer, vedligeholder og opdaterer hardware, elektronik, småmekanik og software.

Nordic Service Groups teknikere er certificeret hos de førende internationale producenter af udstyr til hospitaler og laboratorier. Med deres høje faglige niveau kan de hurtigt og præcist stille diagnosen via telefon eller onsite. De er altid tæt på, fordi de kører ud fra mere end ti adresser, der er geografisk fordelt i de fire nordiske lande.

GM Medical Lasers har samarbejdet med Nordic Service Group i mange år, og begge parter har som mål at have tilfredse kunder som følge af de bedste produkter og kvalificeret, fleksibel og hurtig teknisk support. Vi tilstræber under 48 timers responstid hos kunder i hele Skandinavien.

Har du har behov for service – kontakt GM Medical Lasers eller Nordic Service Group:

GM Medical Lasers

info@gm-lasers.com
Tlf. +45 3133 4660

Nordic Service Group

service.dk@nordicservicegroup.com
Tlf. +45 5920 9010