Laserkirurgi

Laserkirurgi er blevet et stærkt og uundværligt instrument i dermatologi. Teknologien er baseret på omdannelsen af ​​laserenergi til varme. Afhængig af temperaturen som genereres i et specifikt område er den producerede termiske energi i stand til at koagulere, fordampe eller ablatere væv.

DEKAs lasere til dermatologisk kirurgi, SmartXide Punto, SmartXide2 og SmartXide Touch – eller de helt nyudviklede DuoGlide- og Glide-systemer –  alle med CO2-kilde, står som garant for let anvendelig avanceret teknologi, innovativt design og brugervenlige håndstykker. Og da det er både pålideligt og kan gentages, sikrer laserkirurgi fuld kontrol af fordampningsdybden, mens der udføres præcise overfladiske ablationer på dermatologiske læsioner.

Stadig mere præcis pulsstyring muliggør desuden optimering af varmeudslip til vævene og minimering af uønskede bivirkninger (ardannelse og dyschromisk virkning), hvilket betyder hurtig og effektiv re-epitelisering.

Læs mere om laserne her:

Laserkirurgi

Det kan være svært at vælge

Vi hjælper gerne med rådgivning til, hvordan du kan optimere dit forretningspotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine muligheder: Tlf. 3133 4660.