Vaskulære læsioner

Års erfaring og konstant forskning inden for teknologisk og klinisk innovation har gjort det muligt for DEKA at vælge lyskilder og pulserende lys til behandling af vaskulære læsioner på ansigt, krop og ben, optimering af klinisk udfald og minimering af risikoen for dyskromiske og cikatriciale effekter.

DEKA-systemernes alsidighed, hvor laser energi og pulserende lys, punktstørrelse, varighed og form af pulsen kan vælges for at matche “gauge” og “hæmodynamikken” af vaskulær dilatation kombineret med integrerede kølesystemer, er essentiel i forhold til at opnå målrettet termisk skade på de forskellige vaskulære strukturer.

For eksempel giver strålekilden ved 595 nm tilstrækkelig penetrations- og oxyhemoglobin-selektivitet til behandling af ektasiske læsioner på dermalniveau, mens Nd: YAG laserstråling ved 1064 nm på grund af sin lavere absorption giver mulighed for at overføre energi til dybere læsioner med større diameter og forskellig struktur (som i dybtliggende telangiectasias).

Med fem udskiftelige filtre med et emissionsspektrum på 500-1200 nm og 650-1200 nm, er DEKAs lasere yderst effektive og alsidige til behandling af de vaskulære læsioner.

Læs mere om de enkelte lasere her:

Luxea
Minisilk FT
Motus AY
Synchro FT (billedet til højre)
Synchro REPLA:Y
Synchro VasQ
Minisilk FT