Body Shaping

Takket være de innovative teknologier Coolwave (ONDA), Laserlipolisi (Smartlipo) og Diodelaser/ultralyd/radiofrekvens (Triactive+) har DEKA markeret et vendepunkt på verdensmarkedet for kroppens konturløsninger, nærmere bestemt behandlinger for lokale fedtaflejringer, cellulite og løs hud. Body shaping eller body contouring er generelle termer, der refererer til mange forskellige metoder til at hjælpe med at omforme og forynge forskellige områder af kroppen.

ONDA er sidste skud på stammen og eneste system, der bruger den helt nyudviklede teknologi Coolwaves, som er specielle mikrobølger der selektivt er målrettet fedtceller for derigennem at reducere lokale fedtaflejringer på en sikker, effektiv og ikke-invasiv måde. Takket være to forskellige håndstykker kan ONDA både bruges til de dybere lag i huden og vævet derunder og til overfladebehandlinger.

Body shaping, hudstramning og nyere cellulite-reduktionsudstyr og -procedurer oplever stærk vækst i interesse fra både læger og patienter. I 2017 blev der således udført over 10 millioner behandlinger globalt. Tidligere har det eneste svar på denne type problemer været invasiv plastikkirurgi.

I dag kan ikke-invasive teknologier både ændre kroppens kontur ved at reducere lokale fedtaflejringer på kropsområder såsom talje, lår, baller, kærlighedshåndtag osv., stramme huden, forbedre teinten og formindske eller eliminere cellulite.

Læs mere om de enkelte lasere her:

Luxea
ONDA (billedet)
Smartlipo
Triactive+