Body Shaping

Takket være innovative teknologier som Coolwaves, laser og elektromagnetiske felter har DEKA markeret et vendepunkt på verdensmarkedet for kroppens konturløsninger, Body Shaping, nærmere bestemt behandlinger for lokale fedtaflejringer, cellulite og løs hud. Body shaping eller body contouring er generelle termer, der refererer til mange forskellige metoder til at hjælpe med at omforme og forynge forskellige områder af kroppen.

ONDA og Schwarzy er sidste skud på stammen. ONDA er det eneste system, der bruger den helt nyudviklede teknologi Coolwaves, som er specielle mikrobølger der selektivt er målrettet fedtceller for derigennem at reducere lokale fedtaflejringer på en sikker, effektiv og ikke-invasiv måde. Takket være to forskellige håndstykker kan ONDA både bruges til de dybere lag i huden og vævet derunder og til overfladebehandlinger. Schwarzy derimod benytter elektromagnetiske felter der interagerer med muskelvævet og inducerer sammentrækning. Luxea er multifunktionsmaskinen der kan stort set kan alt, hvad man i dag kan udføre med laser – via ikke mindre end 12 forskellige håndstykker .

Body shaping, hudstramning og nyere cellulite-reduktionsudstyr og -procedurer oplever stærk vækst i interesse fra både læger og patienter. I 2017 blev der således udført over 10 millioner behandlinger globalt. Tidligere har det eneste svar på denne type problemer været invasiv plastikkirurgi.

I dag kan ikke-invasive teknologier både ændre kroppens kontur ved at reducere lokale fedtaflejringer på kropsområder såsom talje, lår, baller, kærlighedshåndtag osv., stramme huden, forbedre teinten og formindske eller eliminere cellulite.

Læs mere om de enkelte lasere her:

Body Shaping

Det kan være svært at vælge

Vi hjælper gerne med rådgivning til, hvordan du kan optimere dit forretningspotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine muligheder: Tlf. 3133 4660.