Fleksibel salgs- og finansieringsløsning

Når du vælger GM Medical Lasers som leverandør af udstyr til din klinik, betyder det, at du har adgang til den ypperste teknologi samt en række finansieringsløsninger tilpasset din forretningsmodel og dit budget.

Uanset hvor lille eller stor, nystartet eller etableret din klinik er, synes vi, at du fortjener at arbejde med den bedste og mest avancerede teknologi, der er tilgængelig på markedet – på en måde, der komplementerer dit budget og forretningsmål.

Invester i dag for en lys fremtid

Når det kommer til store investeringer, har de færreste af os økonomi til at gøre det i et hug. Her kan vores finansieringsløsninger hjælpe dig med at få et forspring. 

Finansieringen giver ikke mindst små eller nystartede virksomheder mulighed for at investere i en maskine i dag med de penge, maskinen tjener ind til dig i fremtiden.

Vores salgsteam gør det dermed nemt for dig at integrere de nyeste, mest eftertragtede æstetiske behandlinger i din klinik.

Salgs- og finansieringsløsninger

  • 100 % fradragsberettiget finansiering
  • Skræddersyet tilbagebetalingsprogram
  • Bankoverførsel eller kreditkort

Tag en snak med os om den rigtige teknologi og en finansieringsløsning, der kan få dig igang inden for dit budget: Kontakt Jesper Fremming eller Karsten Lund for høre mere om dine muligheder på: info@gm-lasers.com eller telefon 3133 4660.

Finansiering