Pigmenterede læsioner

Patienter vil normalt have godartede pigmenterede huddefekter fjernet af æstetiske årsager. Den ideelle behandling skal derfor være effektiv uden at forårsage cicatricial eller permanent dyskromiske virkninger. De nyeste laser- eller pulserende lyssystemer er ideelle til at fjerne pigmenterede læsioner på en effektiv og ikke-invasiv måde.

DEKA har udviklet specifikke systemer til forskellige bølgelængder og pulsvarigheder, som selektivt kan målrette og ødelægge melaninet indeholdt i pigmenterede læsioner klassificeret som epidermal, dermal og blandet, afhængigt af pigmentets placering i huden.

De overfladiske epidermale læsioner (såsom fregner og solpletter) er nemmest at fjerne uden ardannelse. De behandles effektivt ved brug af relativt korte bølgelængder eller pulserende lys ved at vælge det bedste filter i forhold til hudtypen (fem filtre er tilgængelige med spektre fra 500-1200 nm til 650-1200nm). Dybere dermal-læsioner kræver en bølgelængde på 1064 nm.

I tilfælde af blandede dermal-epidermale læsioner er det tilrådeligt at behandle den epidermale komponent først. Når det er formindsket, kan laseren anvendes til at trænge dybere ind i den dermale komponent.

Læs mere om de enkelte lasere her:

Pigmenterede læsioner
Pigmenterede læsioner

Det kan være svært at vælge

Vi hjælper gerne med rådgivning til, hvordan du kan optimere dit forretningspotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine muligheder: Tlf. 3133 4660.