Tetra Pro

  • 40 W RF CO₂ teknologi med 20×20 mm skanningsområde = 30% hurtigere behandling

  • CoolPeel og Moveo for  hurtig behandling med minimal downtime

  • DOT-terapi, periokulær løft, ar-behandling, dermatologisk og æstetisk kirurgi

  • Mikro-ablativ teknologi og Smartstack i op til fem niveauer

  • SmartPulse individuelt valg af pulsform via PSD-teknologi

  • Mulighed for at indstille alle parametre (strøm, dvaletid, puls og scanningstilstand)

Læs eller download brochuren:

Vores kraftigste RF CO₂ laser

Tetra Pro er DEKAs nyeste og kraftigste RF / fraktioneret CO₂ laserkonfiguration designet til æstetisk medicin og dermatologisk kirurgi.

30 % reduceret behandlingstid

Med helt op til 40 W effekt og et udvidet skanningsområde på op til 20 x 20 mm reduceres behandlingstiden med op til 30 procent!

DEKAs innovative Moveo-teknologi giver adgang til fire forskellige pulsmønstre, syv forskellige skanningsmønstre og der er desuden mulighed for at vælge DOT Pro, SCAR3 Pro og DermaScan skanningsenheder.

Som ved vores andet nye fraktioneret CO₂ lasersystem – entry level laseren SmartXide Pro – er der indbygget database, intuitivt displayvalg og manuelle håndstykker fra 1,5 mm til 10 mm.

Maksimal kontrol og effektivitet

Den nye teknologi giver maksimal effektivitet, præcision og total kontrol over DOT-behandlinger, herunder Deka SmartPulse og SmartStack scanning funktioner. Desuden indeholder Tetra Pro en ‘long life’ RF/CO₂ tube.

Tetra Pro er i stand til sikkert og komfortabelt at behandle de mest komplekse tilfælde, såsom ardannelse, overfladepigmentering og dybe rynker selv i meget følsomme områder – som nakke og øjenlåg – og på hudtyper med høj PIH-risiko (Post Inflammatorisk Hyperpigmentering).

Optimeret PSD teknologi

Kernen i Tetra Pro laseren er en RF CO₂ kilde, der er optimeret af PSD teknologi (Pulse Shape Design), og som dermed kan producere fraktionerede laserimpulser med variable pulsformer, varighed, energi og peak power – helt efter dit valg.

Tetra Pro
Tetra Pro

Klik på billederne for at forstørre.