SmartXide Punto

  • CoolPeel behandling med meget kort downtime

  • DOT-terapi, periokulær løft, ar-behandling, dermatologisk og æstetisk kirurgi

  • Individuelt valg af pulsform takket være PSD-teknologi

  • Mulighed for at indstille alle parametre (strøm, dvaletid, puls og scanningstilstand)

  • Maksimal pålidelighed ved styring med minimal termisk skade og ekstrem hurtig genopretningstid

  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Læs eller download brochuren:

Entry level CO₂ laser

Entry level CO₂ laserkonfiguration specielt designet til æstetisk medicin og dermatologisk kirurgi.

SmartXide Punto er i stand til sikkert og komfortabelt at behandle selv de mest komplekse tilfælde, såsom ardannelse, overfladepigmentering og dybe rynker selv i meget følsomme områder (som nakke og øjenlåg) og på hudtyper med høj PIH-risiko (Post Inflammatorisk Hyperpigmentering).

Kernen i Smartxide Punto laseren er en RF CO₂ kilde, der er optimeret af PSD teknologi (Pulse Shape Design), der kan producere fraktionerede laserimpulser med variable pulsformer, varighed, energi og peak power – helt efter dit valg.

Der kan i alt vælges mellem 3 forskellige pulsformer: SmartPulse (SP), DEKAPulse (DP) og HighPulse (HP).

Klik på billedet af Punto-laseren for at forstørre.

Videoen viser på godt 2 minutter hvordan SmartXide Punto virker og hvilke muligheder den tilbyder, fx også Smartstack som muliggør flere pulser oven i hinanden for øget effekt.

Ar-behandling

Se hvad den bredt anerkendte dermatolog Erik Obitz siger om sin erfaring med Punto-systemet:

“Som dermatolog har jeg i mange år arbejdet både med medicinsk og æstetisk dermatologi og har derigennem kendskab til en del forskellige CO2-lasere.

Jeg har dog aldrig før haft en så effektiv og præcis CO2-laser som SmartXide Punto CO2-laseren fra Deka. Den fraktionerede Dot-teknologi med mange forskellige pulser og stack-teknologi gør den særdeles anvendelig i den æstetiske dermatologi. Både ved superficielle såvel som dybe og komplicerede vævsproblemer.

Effekten er større trods mindre smerte og færre bivirkninger end tilsvarende CO2-lasere – på grund af præcisionen og de mange indstillingsmuligheder. For eksempel er periocular løft og fjernelse af fine linjer under øjet nemt, hurtigt og præcist. Og ar kan angribes på mange måder via den avancerede puls-teknologi.

Med ’free hand’ og forskellige håndtag kan man faktisk takle alle tænkelige medicinske situationer i den dermatologiske kirurgi.”