Ar-behandling

Acne-ar repræsenterer en meget udbredt æstetisk og psykologisk tilstand, der kræver ar-behandling med kombinerede ablative og ikke-ablative metoder for at opnå tilfredsstillende kliniske resultater og reducere genopretningstider til et minimum. Ardannelse fra acne er en udtynding af hudlaget og tab af elasticitet, hvor sværhedsgraden afhænger af varigheden af ​​acne.

Væsentlige forbedringer kræver brug af mere end en laserkilde for selektivt og effektivt at nå de dybder af vævet som er involveret i normalisering af hudoverfladen og stimulering af nyt collagen.

Ved at kontrollere dybden af ​​fordampnings- og reparationsprocesserne hjælper DOT CO2 laserkilden med at reducere den synlige atrofi og udjævne kanterne af acne-arene. Takket være den eksklusive Smartpulse-teknologi kan den fraktionerede CO2-kilde også stimulere produktionen af ​​nyt kollagen, der virker dybt og ikke kun på ydersiden af ​​læsionerne.

Læs mere om de enkelte lasere her:

Ar-behandling

Det kan være svært at vælge

Vi hjælper gerne med rådgivning til, hvordan du kan optimere dit forretningspotentiale. Kontakt os for en uforpligtende dialog om dine muligheder: Tlf. 3133 4660.